Giáo Dục

Trắc nghiệm Ngữ pháp tiếng Anh lớp 12 Unit 8 The World Of Work


Tiếng Anh Unit 8 lớp 12: The World Of Work

Bài tập tiếng Anh 12 Unit 8 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề trắc nghiệm tiếng Anh 12 mới theo từng Unit do website.com sưu tầm và đăng tải. Đề thi tiếng Anh lớp 12 mới Unit 8 với nội dung bám sát kiến thức Ngữ pháp tiếng Anh trọng âm Unit 8 lớp 12 giúp các em học sinh lớp 12 vận dụng lý thuyết ngữ pháp đã học hiệu quả.

Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 12 Unit 8 có đáp án gồm 15 câu trắc nghiệm Ngữ pháp tiếng Anh khác nhau giúp các em hoàn thiện kỹ năng làm bài dạng bài Chọn đáp án đúng (Choose the correct answer to complete the sentence) hiệu quả.

Choose the best one (A, B, C or D) to complete the sentence or replace the underlined word.

1. The host asked her ____ tea or coffee.

A. whether she liked

B. that she liked

C. if she likes

D. whether she like

2. My friend asked me who ____ the piano in the sitting room.

A. was playing

B. plays

C. is playing

D. has played

3. The teacher told his students ____ laughing.

A. would stop

B. to stop

C. stop

D. stopped

4. Mary asked me ____.

A. whether I would watch the football match on TV the day before.

B. whether I watched the football match on TV the day before.

C. If I had watch the football match on TV the day before.

D. whether I had watched the football match on TV the day before.

5. He asked ____ him some money.

A. her to lend

B. her lending

C. she has lent

D. she lends

6. Jennifer asked me where ____ the week before.

A. had I gone

B. did I go

C. I had gone

D. was I going

7. Tom asked me ____.

A. if was I having a good time last year

B. whether I had had a good time the year before

C. if would I have a good time the year before

D. whether I have had a good time the year before

8. Do you know where ____?

A. he lives

B. did he live

C. does he live

D. he live

9. ____ receive an average of 60 applicants for every advertisement for a low- skilled job, and 20 for every skilled job.

A. Employment

B. Employees

C. Employers

D. The employed

10. Most job interviews today ____ more than just a casual conversation with the hiring manager to see if someone is qualified for the job.

A. indicate

B. include

C. contain

D. involve

Choose the letter A, B, C or D to complete the sentences

Question 1: All the _______had excellent academic credentials.

A. candidates

B. governments

C. followers

D. designers

Question 2: Teachers complain that more of their time is taken up with _______than with teaching.

A. protection

B. administration

C. architect

D.article

Question 3: He formerly worked as a machinist_______ in Boeing’s Everett assembly plant.

A. appreciate

B. appraise

C. apprentice

D. approach

Question 4: Tom _______ that he was having a party here the next evening.

A. asks

B. said

C. says

D. told

Question 5: Nam told me that his father_______ a race horse.

A. owns

B. owned

C. owning

D. A and B

Question 6: You said you_______chocolate, but you aren’t eating any.

A. liked

B. liking

C. to like

D. like

Question 7: Rachel insisted they_______plenty of time.

A. have

B. to have

C. having

D. had

Question 8: What did that man say_______?

A. at you

B. for you

C. to you

D. you

Question 9: You need to_______ the numbers properly in a column.

A. align

B. check

C. draw

D. hungry

Question 10: She finally achieved her_______ of visiting the USA.

A. target

B. objective

C. desires

D. ambition

Question 11: Yesterday, Laura_______ him to put some shelves up

A. asked

B. is asking

C. ask

D. was asked

Question 12: The doctor _______ him to take more exercise.

A. told

B. tell

C. have told

D. are telling

Question 13: When I rang Tessa sometime last week, she said that she was busy_______ day.

A. that

B. the

C. then

D. this

Question 14: I wonder_______ the tickets are on sale yet.

A. what

B. when

C. where

D. whether

Question 15: Hello, Jim. I didn’t expect to see you today. Sophie siad you_______ill.

A. are

B. were

C. was

D. should be

ĐÁP ÁN

Choose the best one (A, B, C or D) to complete the sentence or replace the underlined word.

1 – A; 2 – A; 3 – B; 4 – D; 5 – A; 6 – C; 7 – B; 8 – A; 9 – C; 10 – D;

Choose the letter A, B, C or D to complete the sentences

1 – A 2 – B 3 – C 4 – B 5 – B
6 – A 7 – D 8 – C 9 – A 10 – B
11 – A 12 – A 13 – A 14 – D 15 – B

Trên đây là Bài tập Tiếng Anh 12 mới Unit 8 Grammar có đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 12 khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 12, Bài tập Tiếng Anh lớp 12 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 12, Đề thi học kì 2 lớp 12,… được cập nhật liên tục trên website.com.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.

Back to top button