Giáo Dục

Trắc nghiệm Writing tiếng Anh lớp 11 Unit 8 Our World Heritage Sites


Tiếng Anh Unit 8 lớp 11: Our World Heritage Sites

Đề thi trắc nghiệm tiếng Anh 11 mới Unit 8 phần Writing có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề trắc nghiệm tiếng Anh 11 mới theo từng Unit do website.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 11 có đáp án gồm nhiều dạng bài tập tiếng Anh khác nhau như: Dùng từ gợi ý viết thành câu hoàn chỉnh, Sắp xếp những từ đã cho thành câu hoàn chỉnh, Viết lại câu sao cho nghĩa không thay đổi giúp các em học sinh lớp 11 củng cố kiến thức Từ vựng – Ngữ pháp tiếng Anh đã học trong Unit 8: Our World Heritage Sites hiệu quả.

Bài 1. Mark the letter A, B, C, or D to indicate the sentence that is closest in meaning to each of the following questions.

Question 1: Visitors come to admire the relics that were excavated from the ancient tombs

A. Visitors come to admire the relics excavating from the ancient tombs.

B. Visitors come to admire the relics excavated from the ancient tombs.

C. Visitors come to admire the relics being excavated from the ancient tombs.

D. Visitors come to admire the relics to be excavated from the ancient tombs

Question 2: The Citadel of the Ho Dynasty, which is located in Thanh Hoa Province, was added to UNESCO’s World Heritage List in 2011

A. Locating in Thanh Hoa Province, the Citadel of the Ho Dynasty was added to UNESCO’s World Heritage List in 2011.

B. Located in Thanh Hoa Province, the Citadel of the Ho Dynasty was added to UNESCO’s World Heritage List in 2011.

C. The Citadel of the Ho Dynasty, that is located in Thanh Hoa Province, was added to UNESCO’s World Heritage List in 2011.

D. The Citadel of the Ho Dynasty, locating in Thanh Hoa Province, was added to UNESCO’s World Heritage List in 2011.

Question 3: The Complex of Hue Monuments, which lies along the Perfume River in Hue City, is a good example of a well-designed capital city.

A. The Complex of Hue Monuments, laying along the Perfume River in Hue City, is a good example of a well-designed capital city.

B. Laying along the Perfume River in Hue City, the Complex of Hue Monuments is a good example of a well-designed capital city.

C. Lying along the Perfume River in Hue City, the Complex of Hue Monuments is a good example of a well-designed capital city.

D. Laid along the Perfume River in Hue City, the Complex of Hue Monuments is a good example of a well-designed capital city.

Question 4: He has been living with his cousin for two months, but he’s looking for a place close to his university.

A. Living with his cousin for two months, but he’s looking for a place close to his university.

B. Being lived with his cousin for two months, but he’s looking for a place close to his university.

C. Has lived with his cousin for two months, but he’s looking for a place close to his university.

D. Having been living with his cousin for two months, but he’s looking to a place close to his university.

Question 5: After we had chosen a destination for our holiday, we began preparing for the trip.

A. Chosen a destination for our holiday, we began preparing for the trip.

B. Choosing a destination for our holiday, we began preparing for the trip.

C. Having chosen a destination for our holiday, we began preparing for the trip.

D. Having prepared for the trip, we chose a destination for our holiday.

Bài 2. Mark the letter A, B, C, or D to indicate the sentence that best combines each pair of sentences in the following questions.

Question 6: A picture was stolen by art thieves. It was painted by Munch.

A. Stolen by art thieves, a picture was painted by Munch.

B. Painted by Munch, a picture was stolen by art thieves.

C. A picture painted by Munch was stolen by art thieves.

D. All are correct.

Question 7: You can see Velazquez in this painting. He is standing in the background.

A. Standing in the background, you can see Velazquez in this painting.

B. You can see Velazquez, who is standing in the background, in this painting.

C. You can see Velazquez standing in the background in this painting.

D. Both B and C are correct.

Question 8: The sculpture represents the biblical King David. It was carved in the early 1500s.

A. The sculpture carved in the early 1500s represents the biblical King David.

B. The sculpture, carved in the early 1500s, represents the biblical King David.

C. Represented the biblical King David, the sculpture was carved in the early 1500s.

D. Being represented the biblical King David, the sculpture was carved in the early 1500s.

Question 9: Cats is one of the longest-running musicals in Britain. It was written by Andrew Lloyd Webber.

A. Written by Andrew Lloyd Webber, Cats is one of the longest-running musicals in Britain.

B. Cats, written by Andrew Lloyd Webber, is one of the longest-running musicals in Britain.

C. Cats, one of the longest-running musicals in Britain, was written by Andrew Lloyd Webber.

D. All are correct.

Question 10: The Matrix was released in 1999. It stars Keanu Reeves.

A. Releasing in 1999, The Matrix stars Keanu Reeves.

B. Released in 1999, The Matrix stars Keanu Reeves.

C. The Matrix released in 1999 stars Keanu Reeves.

D. Both B and C are correct.

Question 11: You will never eat there at the weekend unless you have made a reservation.

A. Let’s make reservation at the weekend to be due of eating there

B. You should have made a reservation if you expected to eat there at the weekend.

C. It is only possible for you to eat there at the weekend if you reserve a table in advance.

D. You may not be able to eat there if you don’t reserve a table at the weekend on purpose.

Question 12: Only Mary scored high enough to pass this test

A. Mary was the only person to pass this test.

B. Only on this test was Mary’s score high enough.

C. Mary’s score was barely enough to pass.

D. Mary only passed this test because she scored higher than the others.

Question 13: The demand was so great. They had to reprint the book immediately.

A. So great was the demand that they had to reprint the book immediately.

B. The book would be reprinted immediately since the demand was great.

C. They demanded to reprint the book immediately.

D. They demanded that the book be reprinted immediately.

Question 14: He did not work hard. He failed the exam.

A. Unless he had worked hard, he would have failed the exam.

B. Even though he failed the exam, he didn’t work hard.

C. If he had worked hard, he would have passed the exam.

D. However hard he worked, he failed the exam.

Question 15: “I will help you with the housework”, Mai said to me.

A. Mai promised to help me with the housework.

B. Mai asked me to help her with the housework

C. Mai begged to help me with the housework.

D. Mai insisted on helping me with the housework

ĐÁP ÁN

1 – B 2 – B 3 – C 4 – D 5 – C
6 – C 7 – D 8 – C 9 – D 10 – D
11 – C 12 – A 13 – A 14 – C 15 – A

Trên đây là Bài tập Tiếng Anh 11 mới Unit 8 Writing có đáp án. Mời thầy cô tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh lớp 11 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 11, Bài tập Tiếng Anh lớp 11 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 11, Đề thi học kì 2 lớp 11,… được cập nhật liên tục trên website.com.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.

Back to top button